FLIR Duo Pro R 640, 25mm, 30Hz (25 x 20 FOV)

> > > Cikkszám: 708-436-0325-62-00

Drónokra felszerelhető hőkamera

Részletes adatok: duo-pro-r-datasheet

2 896 722 Ft + ÁFA

Összehasonlítás

Leírás

A Vue Pro R a drónkezelőknek és a minősített termográfusoknak igazi hatalmat ad a pontos, érintés nélküli hőmérsékleti mérések összegyűjtésére. A Vue Pro R által mentett minden állókép pontos, kalibrált hőmérsékleti adatokat tartalmaz minden pixelbe ágyazva, ami még nagyobb értéket jelent a sUAS műveleteiben és szolgáltatásaiban, mint valaha. A Vue Pro R teljes mértékben radiometrikus adatgyűjtést kínál az olyan sUAS alkalmazásokhoz, mint az épület- és tetővizsgálatok, az elektromos hálózat ellenőrzése, az infrastruktúra elemzése, a precíziós mezőgazdaság és a közbiztonság.

KALIBRÁLT RADIOMETRIAI HŐMÉRSÉKLET MÉRÉSEK
A Vue Pro R több, mint hőkamera – pontos, érintés nélküli hőmérsékleti méréseket készít, kalibrált hőmérsékleti adatokkal, minden pixelbe ágyazva.

MAVLINK INTEGRÁCIÓ ÉS PWM VEZÉRLŐK
A kép geo-tagging MAVLink kompatibilitása mellett az Accessory Port lehetővé teszi a kamera funkcióinak vezérlését repülés közben a drón vezérlő rendszerével integrálva.

KÖNNYEN KONFIGURÁLHATÓ
A FLIR UAS alkalmazással történő egyszerű konfigurálás lehetővé teszi a pilóták számára, hogy színpalettákat, képoptimalizálási szolgáltatásokat, PWM bemeneteket állítsanak be anélkül, hogy a számítógépet magukkal vinnék a terepre.

Vélemények (0)

0.0
0
0
0
0
0

Legyen az első aki véleményezi “FLIR Duo Pro R 640, 25mm, 30Hz (25 x 20 FOV)”

hat − 4 =

Néncs még vélemény