FLIR TG165-X hőkamera

IR felbontás: 80×60 pixel
Termikus érzékenység: <70mK

Részletes adatok: FLIR TG165-X műszaki adatlap

Videó a termékről

171 780 Ft + ÁFA

Összehasonlítás

Leírás

A legújabb FLIR Spot hőkamera fejlett diagnosztikát kínál az elektromos és ellenőrző karbantartáshoz.

A T165-X kamera az elektromos kivitelezők, géptechnikusok, létesítmény-karbantartó mérnökök, házellenőrök és HVAC szakemberek számára ideális munkaeszköz. Kemény munkakörnyezetre tervezték; egy sokoldalú diagnosztikai eszköz, melyet továbbfejlesztettek a FLIR szabadalmaztatott multi-spektrális dinamikus képalkotójával (MSX).

Az MSX kiegészítésével a TG165-X jobb felismerést kínál az elektromos vagy mechanikus meghibásodásokat jelző forró pontok, valamint a víz- vagy levegőszivárgást jelező hideg pontok detektálására. Ezenkívül a TG165-X vizuálisan irányítja a szakembereket a rendszer általános hibáinak forrásához, hogy így diagnosztizálhassák a problémát és gyorsabban megkezdhessék a javítást.

A 4800 pixeles, 80×60-as felbontású detektor köré épített FLIR MSX kétkamerás technológiája megkönnyíti a képek megértését, mivel a teljes termikus képeket vizuális részletekkel egészíti ki és élesebbé teszi a fizikai tulajdonságok felismerését. Az új, lézerrel vetített, nagyteljesítményű célpont segíti az aggodalomra okot adó területek felismerését, míg a fényes 2,4 hüvelykes LCD színes kijelző és a széles 51 fok × 66 fokos látómező átfogó képet nyújt az érdeklődési területről.

A TG165-X tartalmaz egy IP54 burkolatot a por és víz elleni védelemhez, valamint két méter (6,6 láb) ejtési magasságot, így ideális mind kültéri, mind beltéri ellenőrzéshez. A kamera legfeljebb 50 000 képet és adatot képes a beágyazott, 4 GB-os flash memóriába tárolni, amely letölthető a FLIR Tools szoftverbe, professzionális jelentések készítéséhez.

 

Vélemények (0)

0.0
0
0
0
0
0

Legyen az első aki véleményezi “FLIR TG165-X hőkamera”

2 × 1 =

Néncs még vélemény