FLIR Tools+ szoftver (2 felhasználó)

Hőképes vizsgálati
és kutatási
jegyzőkönyvek készítéséhez

Az új, úttörő FLIR Tools+ átfogóbb, fejlettebb vezérlőelemek skáláját kínálja, hőképes vizsgálati és kutatási jegyzőkönyvek készítésé­hez.

A FLIR Tools+ a FLIR Reporter Pro és a FLIR BuildIR Pro helyettesítésére szolgáló továbbfejlesztett, költséghatékony jegyzőkönyvkészítő hőkamera szoftver.

150 380 Ft + ÁFA

Összehasonlítás

Leírás

ELŐNYEI:

 

Kézi infra/vizuális kép csoportosítás

Párosítja és csoportosítja a hőképeket és digitális fényképeket, függetlenül attól, hogy a különálló képek hogyan és mikor lettek eredetileg rögzítve

Radiometrikus panorámakép készítés

Az infra képeket és a digitális fényképet összemossa (MSX), tekintet nélkül a képek elkészülésének sorrendjére, így segítséget nyújt a teljes hőképen történő mérésre és jelölésre (minimum 30% átfedés)

Radiometrikus IR felvétel

Radiometrikus videofájlok és idő/hőmérséklet diagramok felvétele és lejátszása termikus videofelvételeken, időbeli jelölésekkel, AVI fájlba exportálható részletekkel.

Haladó jegyzőkönyvkészítés

A FLIR Tools+ egyesíti a FLIR Reporter teljesítményét továbbfejlesztettel sebességgel kiegészítve, ezáltal lehetővé téve a Microsoft Wordben történő jegyzőkönyv-készítést, ami 50%-kal meggyorsítja az eddigi folyamatot. Speciális elemzési adatok és részletes termikus képek lenyűgöző pdf dokumentumokban, amelyek nagyobb pontossággal mutatják az eltéréseket, trendeket és eredményeket

Vélemények (0)

0.0
0
0
0
0
0

Legyen az első aki véleményezi “FLIR Tools+ szoftver (2 felhasználó)”

6 + 17 =

Néncs még vélemény