FLIR Vue Pro 640 13 mm (45° x 37° FOV) 30Hz

Drónokra felszerelhető hőkamera

További típusaink ezen az áron:

FLIR Vue Pro 640 9 mm (69° x 56° FOV) 30Hz

FLIR Vue Pro 640 19 mm (32°x 26° FOV) 30Hz

 

 

Részletes adatok: VuePro-VueProR-Datasheet

1 500 050 Ft + ÁFA

Összehasonlítás

Leírás

A Vue Pro R a drónkezelőknek és a minősített termográfusoknak igazi hatalmat ad a pontos, érintés nélküli hőmérsékleti mérések összegyűjtésére. A Vue Pro R által mentett minden állókép pontos, kalibrált hőmérsékleti adatokat tartalmaz minden pixelbe ágyazva, ami még nagyobb értéket jelent a sUAS műveleteiben és szolgáltatásaiban, mint valaha. A Vue Pro R teljes mértékben radiometrikus adatgyűjtést kínál az olyan sUAS alkalmazásokhoz, mint az épület- és tetővizsgálatok, az elektromos hálózat ellenőrzése, az infrastruktúra elemzése, a precíziós mezőgazdaság és a közbiztonság.

KALIBRÁLT RADIOMETRIAI HŐMÉRSÉKLET MÉRÉSEK
A Vue Pro R több, mint hőkamera – pontos, érintés nélküli hőmérsékleti méréseket készít, kalibrált hőmérsékleti adatokkal, minden pixelbe ágyazva.

MAVLINK INTEGRÁCIÓ ÉS PWM VEZÉRLŐK
A kép geo-tagging MAVLink kompatibilitása mellett az Accessory Port lehetővé teszi a kamera funkcióinak vezérlését repülés közben a drón vezérlő rendszerével integrálva.

KÖNNYEN KONFIGURÁLHATÓ
A FLIR UAS alkalmazással történő egyszerű konfigurálás lehetővé teszi a pilóták számára, hogy színpalettákat, képoptimalizálási szolgáltatásokat, PWM bemeneteket állítsanak be anélkül, hogy a számítógépet magukkal vinnék a terepre.

Vélemények (0)

0.0
0
0
0
0
0

Legyen az első aki véleményezi “FLIR Vue Pro 640 13 mm (45° x 37° FOV) 30Hz”

3 + 19 =

Néncs még vélemény