FLIR Zenmuse XT2 336 9 mm Radiometric 30Hz

Drónokra felszerelhető hőkamera

3 591 286 Ft + ÁFA

Összehasonlítás

Leírás

A FLIR és a DJI stratégiai együttműködéséből született meg a második generációs drónra szerelhető hőkamera. 

A DJI Innovations vállalat a repülő drónok gyártása területén piacvezető. Drónok széles skáláját kínálják kereskedelmi célokra, hőkamerás légi felvételek készítése céljából. Az első közösen fejlesztett termék is bemutatásra került, az új DJI Zenmuse XT2. A Zenmuse XT2 egyesíti magában a DJI összes iparágvezető kamerájának képstabilizátor technológiáját és integrálható a FLIR Tau2 hőkamerájával.

A drónok egyedülálló képessége, hogy segítségükkel a hőkamera vagy az érzékelő 3 dimenziós térben elhelyezhető, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy egy teljesen új perspektívát kapjon a világról. Véleményünk szerint minden, ami ahhoz vezetett, hogy a DJI világklasszissá váljon a mozgó fényképezés területén, tökéletessé teszi őket  a légi hőképalkotás feladatára is: stabil, intuitív és teljes mértékben integrált mobil alkalmazások.

A legfontosabb az együttműködésük szempontjából, hogy a felhasználók széleskörű alkalmazhatóságot várnak a hőkamerával felszerelt drónoktól, olyan kritikus kereskedelmi igényekhez mint pl.:

  • keresés és mentés
  • tűz ellenőrzés
  • 3D térképezés
  • mezőgazdaság
  • épület- és infrastruktúra ellenőrzés
  • elektromos áram infrastruktúra ellenőrzés
  • napelemel, napkollektor és szélerőmű ellenőrzés

A FLIR-nek és a DJI-nek számos alapvetően közös vonása van, amelyek ezt az együttműködést hihetetlenül megerősítik. Mindkét vállalat világvezető a saját szakterületén, kulturálisan vezérelt és elkötelezett a folyamatos innováció irányában. Végül mindketten olyan technológiákkal dolgoznak, amelyek újradefiniálták a különböző iparágakat szerte a világon. Egyedi erősségeik egyesítésével együtt újragondolják, mik a lehetőségek a drónok kereskedelmének területén az elkövetkezendő években.

Ez a kooperáció nagy lehetőséget nyújt, egy új termékcsoportot megteremtését ezen a virágzó piacon.

Vélemények (0)

0.0
0
0
0
0
0

Legyen az első aki véleményezi “FLIR Zenmuse XT2 336 9 mm Radiometric 30Hz”

11 − öt =

Néncs még vélemény