Markal Thermomelt HEAT-STIK hőkréta 52°C /125°F

A felületi hőmérséklet pontos mérésére alkalmas fémeken és berendezéseken, acél- és vas­felületeken.

88 féle Fahrenheit és 33 féle Celsius hőmérséklet besorolásban kapható.

Kitolható heggyel rendelkezik.

+/- 1% Fahrenheit és +/- 3% Celsius pontossággal méri a hőmérsékleti értéket, nincs szükség detektorra és kalibrálásra.

Minimális rendelhető mennyiség: 12 db/doboz

Az ár egységár, 1 db termékre vonatkozik.

Ideális alkalmazása: hajóépítő és javító iparban, vasút-iparban, hídépítésnél, fémiparban,

Minimális rendelhető mennyiség: 12 db/doboz

 

5 300 Ft + ÁFA

Összehasonlítás

Leírás

A hegesztések tökéletes minőségének biztosításához a fémeket nagyon pontos hőmérsékletekre kell előmelegíteni. Thermomelt® hőmérséklet indikátorok lehetővé teszik az ellenőrzést, a lehető leggyorsabb, legegyszerűbb és pontos körülmények között. A hőmérséklet indikátorok könnyen használható rudak, melyek elolvadnak az ellenőrizendő felülettel érintkezve, amikor a hőmérsékletet elérte. A hőmérséklet indikátorok pontos eredményt garantálnak minden műveletnél, anélkül, hogy bármilyen kalibrálásra szükség lenne.

A hőmérséklet indikátorok alacsony költségű megoldást jelentenek a felületi hőmérséklet  pontos mérésére különböző fémeken és berendezéseken, acél- és vas­felületeken.

A hőmérséklet indikátorok 88 féle Fahrenheit és 33 féle Celsius hőmérséklet besorolásban kaphatóak. Kitolható heggyel rendelkeznek, mely kialakítás megakadályozza a kréta eltörését, biztosítja a kényelmet és hosszú élettartamot a műhelyben vagy terepen történő használat során. A kréta mérete 33%-al hosszabb mint a versenytársak termékei. +/- 1% Fahrenheit és +/- 3% Celsius pontossággal méri a hőmérsékleti értéket, nincs szükség detektorra és kalibrálásra.

Ideális alkalmazása: hajóépítő és javító iparban, vasút-iparban, hídépítésnél, fémiparban, acélművekben és raktárakban, kovácsműhelyekben és öntödékben, előfűtéseknél, hegesztés utáni hőkezelések során, közbenső hőmérséklet ellenőrzéshez, feszültségmentesítési és lágytási folyamatoknál. Megfelel a következő hegesztési kódoknak: AWS D1.1, ANSI/ASME Code B32.1 & B31.3, ASME Code Sec. I, III, and VII, NIST Traceable.

Minimális rendelhető mennyiség: 12 db/doboz

Vélemények (0)

0.0
0
0
0
0
0

Legyen az első aki véleményezi “Markal Thermomelt HEAT-STIK hőkréta 52°C /125°F”

1 + tizenöt =

Néncs még vélemény