Pfinder 890 lemosó anyag, 500 ml aeroszol

Aceton és izopropanol alapú tisztító lemosó

A PFINDER 890 egy izopropanol / aceton alapú speciális tisztítószer a penetráns és mágneses
részecskék tesztelésére.

A PFINDER 890-et előtisztítóként használják az olajok és zsírok eltávolításakor a vizsgálandó felületen, a PFINDER által jóváhagyott penetrálószert, vagy eltávolító kontrasztfestéket.

A PFINDER 890 különösen alkalmas olajok és zsírok általános tisztítására és eltávolítására. Anyag
az összeegyeztethetőséget (pl. műanyagok esetében) előzetesen ellenőrizni kell.

C eltávolító módszer az EN ISO 3452-1 szerint.

2 470 Ft + ÁFA

Összehasonlítás

Leírás

PFINDER fluoreszkáló penetrációs termékcsalád oldószerrel oldható valamint vízzel lemosható, biológiailag könnyen lebomló anyagai.

A fluoreszkáló penetráló szert előtisztított felületen kell alkalmazni. A folyadékbehatolásos eljárás lehetővé teszi a felszín alatti hibák kimutatását. A vizsgálat után a többlet penetrációs anyagot el kell távolítani a felületről és az ellenőrzéshez szükséges UV lámpa valamint elsötétítés. A PFINDER fluoreszkáló penetráló anyagok megfelelnek az összes általános szabványnak.

 

Pfinder PT fluoreszkáló penetrációs vizsgálati termékek a német Pfinder cég gyártmányai, világszerte ismert termékeiket a minősítési irányzatokban kiválóra értékelik.

 

vizsgálóanyagok halogén- és kénmentesek az EN és ASME szabványok szerint. A bevizsgálás az ASTM D 808-63, az EN 129, EN 54 122, az LFT 6850 001, és a MIL-I-25130 szabványok alapján történt. Minden anyag adagszám szerint bizonylatolva szállítható.

 

szóróflakonos termékeket 500 ml-es kiszerelésben, környezetbarát töltőgázzal szállítjuk. A fluoreszkáló penetrációs anyagok könnyen lebomlókörnyezetbarát anyagok.

Vélemények (0)

0.0
0
0
0
0
0

Legyen az első aki véleményezi “Pfinder 890 lemosó anyag, 500 ml aeroszol”

19 − 7 =

Néncs még vélemény