Pfinder 902 fluoreszkáló penetráló anyag, 500 ml aeroszol

Fluoreszkáló,
2-es érzékenységű

A PFINDER 902 szénhidrogénmentes, közvetlenül vízzel mosható és biológiailag könnyen lebontható fluoreszcens behatoló a felületek repedésének detektálására.

Kivehetősége miatt a  PFINDER 902 még a durva felületeken is alacsony maradék hátteret biztosít, ezért a jelzések felhasználóbarát értelmezhetőségét biztosítja. A PFINDER 902 behatoló vizsgálatra alkalmas + 100 ° C-ig (munkahelyi hőmérséklet) az EN ISO 3452-5 szabványnak megfelelően. I. típusú behatoló a DIN EN ISO 3452-1 szerint.

Használat: I. típus, A módszer, C, E, a, b, c, d forma.

Termékelőnyök:

  • Világos, éles jelzések nagy kontraszttal
  • Könnyű öblíthetőség
  • Alacsony megmaradó háttér jelenlét
  • Aromás vegyületektől és szénhidrogénektől
  • Az alacsony viszkozitásnak köszönhetően csökkentett fogyasztás
  • Biológiailag könnyen lebomlik
  • A öblítés lépés során a víz előkezelés nélkül közvetlenül a csatornába önthető (a hatóságok jóváhagyását követően)

3 980 Ft + ÁFA

Összehasonlítás

Leírás

PFINDER fluoreszkáló penetrációs termékcsalád oldószerrel oldható valamint vízzel lemosható, biológiailag könnyen lebomló anyagai.

A fluoreszkáló penetráló szert előtisztított felületen kell alkalmazni. A folyadékbehatolásos eljárás lehetővé teszi a felszín alatti hibák kimutatását. A vizsgálat után a többlet penetrációs anyagot el kell távolítani a felületről és az ellenőrzéshez szükséges UV lámpa valamint elsötétítés. A PFINDER fluoreszkáló penetráló anyagok megfelelnek az összes általános szabványnak.

 

Pfinder PT fluoreszkáló penetrációs vizsgálati termékek a német Pfinder cég gyártmányai, világszerte ismert termékeiket a minősítési irányzatokban kiválóra értékelik.

 

vizsgálóanyagok halogén- és kénmentesek az EN és ASME szabványok szerint. A bevizsgálás az ASTM D 808-63, az EN 129, EN 54 122, az LFT 6850 001, és a MIL-I-25130 szabványok alapján történt. Minden anyag adagszám szerint bizonylatolva szállítható.

 

szóróflakonos termékeket 500 ml-es kiszerelésben, környezetbarát töltőgázzal szállítjuk. A fluoreszkáló penetrációs anyagok könnyen lebomlókörnyezetbarát anyagok.

Vélemények (0)

0.0
0
0
0
0
0

Legyen az első aki véleményezi “Pfinder 902 fluoreszkáló penetráló anyag, 500 ml aeroszol”

10 − kilenc =

Néncs még vélemény