Rólunk

Ismerjen meg minket és cégünket.

Vállalkozásunkat 1998-ban azzal a céllal hoztuk létre, hogy az általunk ismert termelő cégek minden mérési célra és problémára megtalálják nálunk a keresett terméket és megoldást.

Az évek alatt folyamatosan partnereink és az ipar fejlődéséhez igazítottuk termékválasztékunkat. Ezért termékpalettánkat kibővítettük folyadéktisztító és újrahasznosító rendszerekkel, alkatrészmosó berendezésekkel és ipari elszívó rendszerekkel. Ezekről bővebb információt a honlapunkon olvashat: www.hardtest.hu, www.elszivorendszerek.hu 

Cégünk több mint 20 éve van jelen a magyarországi piacon. A partnereink a választásban is számítanak a segítségünkre, hiszen sokszor csupán egy előírás van a kezükben. Termékválasztékunkat úgy alakítottuk ki, hogy egy feladat megoldására több lehetőséget is kínáljunk, így együtt gondolkozva találjuk meg a legoptimálisabb technológiát.

Küldetésünk

  • Szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy a magyarországi gyártó cégek egyre jobb minőségű termékeket állítsanak elő.
  • Ügyfeleink igényeit szem előtt tartva, az adott feladatra a legmegfelelőbb megoldásokat javasoljuk.
  • Folyamatosan figyeljük a Vevői igényeket és a technológiai újdonságokat, melyekkel hatékonyabbá tehető működésük

Cégünk jellemzői:

  • Minőségügyi rendszerünknek és hatékony működésünknek köszönhetően komoly törzsvásárlói körrel rendelkezünk és Vevőink köre folyamatosan bővül.
  • Kiterjedt hazai és nemzetközi kapcsolatainknak köszönhetően képesek vagyunk a méréstechnika legfontosabb területeit kiváló minőségű és ár/érték arányú eszközökkel lefedni.
  • Közvetlenül a gyártó üzemekkel állunk kapcsolatban így kedvezőbb árfekvéssel tudjuk Vevőinket, megrendelőinket kiszolgálni.
  • Termékeinkből jelentős raktárkészletet tartunk, nagy részük telephelyünkről azonnal szállítható és igény szerint gyári kalibrálással is rendelhető
  • Jellemzően a dimenzionális mérésekre koncentrálunk, de az ipari méréstechnika több területén is komoly referenciaanyaggal rendelkezünk.