Gyakran ismételt kérdések

Hogyan regisztrálhatom magam és hogyan iratkozhatom fel a hírlevélre?

A Fiók létrehozása menüpont alatt az adatok kitöltésével és a Fiók létrehozása gombra való kattintással a megadott e-mail címre egy aktiváló linket küldünk. Ezért fontos, hogy valós e-mail címet adjon meg. Egy e-mail cím csak egy regisztrációnál használható. Fontos, hogy rendszerünkben mindig jó e-mail cím szerepeljen, mert erre tudjuk kiküldeni elfelejtett jelszót, felhasználónevet is.

A csillaggal megjelölt adatok megadása nélkül a jogszabályoknak megfelelő számlát nem tudunk kiállítani, ezért megrendelését nem tudja elküldeni.

A Vevő által tévesen és/vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethető bármely problémáért, késedelemért, hibáért felelősség nem terheli.

A regisztrációval és/vagy megrendeléssel a Vevő az ÁSZF-ben és az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltakat elfogadja, az Adatvédelmi Tájékoztatóban részletezett adatkezelésekhez hozzájárul.

Szükséges-e regisztrálni vásárláskor?

Nem szükséges, látogatóként is vásárolhat. A csillaggal megjelölt adatok megadása nélkül a jogszabályoknak megfelelő számlát nem tudunk kiállítani, ezért megrendelését nem tudja elküldeni.

A Vevő által tévesen és/vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethető bármely problémáért, késedelemért, hibáért felelősség nem terheli.

A regisztrációval és/vagy megrendeléssel a Vevő az ÁSZF-ben és az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltakat elfogadja, az Adatvédelmi Tájékoztatóban részletezett adatkezelésekhez hozzájárul.

Hogyan kezelik adataimat?

Adatkezelési tájékoztatónkat itt olvashatják.

Nem kaptam meg az aktiváló kódot tartalmazó e-mailt!

Lehet, hogy rossz e-mail címet adott meg, vagy még úton van a levél. Egyes ingyenes e-mail szolgáltatóknál akár fél napba is telhet, mire megérkezik regisztrációs levelünk. Ha tele van a postaláda, akkor értelemszerűen nem tudjuk a levelet elküldeni. Az is lehet, hogy a levelező rendszer a ‘spam’ mappába helyezte levelünket.

Hogyan változtathatom meg az adataimat?

Bejelentkezés után a Személyes beállítások menüpont alatt módosítható. Egyéb adatmódosításhoz keressen meg bennünket személyesen, e-mailben, telefonon, vagy faxon.

Mi történik, ha feliratkozom a hírlevélre?

Az Ön által megjelölt témakörökben átlagosan havonta egy hírlevelet küldünk. Tájékoztatjuk újdonságainkról, rendezvényeinkről és akciós ajánlatokat is küldünk.

Elfelejtettem a jelszavamat!

A főoldalon az Elfelejtette a jelszavát? menüpontra kattintva adja meg az e-mail címét. Küldünk egy e-mailt egy vezérjellel, amit a mellékelt linken kell megadni. Ezután tud új jelszót megadni, és azzal belépni az oldalra.

Elfelejtettem a felhasználónevemet!

A főoldalon az Elfelejtette a felhasználónevét? menüpontra kattintva adja meg e-mail címét, és már küldjük is rá a felhasználónevet.

Mit jelent az „első vásárló” kedvezmény?

Amennyiben Ön cége először, vagy mint magánszemély először vásárol webáruházunkon keresztül élhet az „első vásárló” kedvezménnyel. A kosárnál érvényesítse a kedvezménykódot.

Hogyan tudom érvényesíteni a kedvezménykódomat?

A Pénztárnál, a számlázási adatok felett tudja beírni a kupon kódot, majd kattintson a Kupon beváltása gombra.

Mikor kapom meg a rendelt terméket?

Ha a rendelt termék van raktáron, akkor a rendelés rögzítésétől számított 3 napon belül szállítjuk az árut, vagy a rendelés rögzítése után bármikor személyesen átveheti telephelyünkön, attól függően, hogy milyen szállítási módot adott meg a rendelésben. Ha banki átutalással egyenlíti ki a számlát, az árut csak a bankszámlánkon történő jóváírás utáni munkanapon indítjuk útnak.

Hogyan értesülhetek a rendelésem aktuális állapotáról?

A rendelés állapotában történt változásokról automatikus értesítést küldünk a megadott e-mail címre. Bejelentkezés után a Bizonylatok menüpont alatt látható az eddigi összes rendelés aktuális státusza.

Választhatok más szállítási módot?

A szállítást megelőző nap 14 óráig írásban kérheti a szállítási mód megváltoztatását.

Választhatok más fizetési módot?

A szállítást megelőző nap 14 óráig írásban kérheti a fizetési mód megváltoztatását.