Beszállítóink

ASIMETO GmbH. Az Asimeto cég termékei a prémium kategóriás mérőeszközök közé tartozna és a nagy múlttal és hírnévvel rendelkező márkákkal is felveszik a versenyt. 2007-ben alapította a céget egy híres német méréstechnikus, Manfred Eisinger. Minden eszköz megbízható ISO17025 tanúsítvánnyal rendelkezik, ez biztosítja, hogy a kalibráció megfeleljen az egyes helyi piacok szabályozási követelményeinek.
Az Asimeto termékeket egyre több szigorú minőségi követelményeket támasztó gyártó részesíti előnyben, beleértve a Volkswagen csoport, a Guhring és a Boeing cégeket is. Meghívjuk Önt, hogy fedezze fel, miért.

GMX GmbH. A cég 1996-ban alakult Linden / Pfalzban. Abban az időben a hangsúly az ipari termékek nagykereskedelmére irányult. Végül a hosszmérés technológia területén szakosodott tovább a cég.

A fejlődésnek és a bővülésnek köszönhetően jelenleg 4800 kézi méréstechnikai eszközt gyártanak és 2000 négyzetméternyi raktárterülettel rendelkeznek.

KB Prüftechnik. A cég 1997 óta tervez és készít telepített keménységmérőgépeket. Mivel mind a gépeket és mind a szoftvereket saját maguk fejlesztik, ezért az egyéni igényeket is ki tudjuk elégíteni. A KB Prüftechnik kínálatában található keménységmérőgépek: Rockwell, Brinell, Vickers, Automata, Univerzális és egyedi kiépítésű keménységmérő gépek.

Sauter GmbH. Gottlieb Kern mechanikus 1844-ben alapította KERN mérlegeket gyártó cégét. A terméklista azóta jelentősen kibővült és a mérlegek mellett kézi keménységmérőket, falvastagságmérőket, erőmérőket és mikroszkópokat is gyártanak.

Hitec GmbH. Német beszállítónk 1991 óta tervez és gyárt optikai méréstechnikai rendszereket. A legegyszerűbb mérőmikroszkópoktól kezdve a bonyolultabb sorozatmérésekhez kifejlesztett CNC mérőgépeken át a digitális mérőprojektorokig széles skálát biztosítunk a pontos és innovatív mérések területén.

Mitutoyo. Az évtizedek óta népszerű gyártó termékeit is forgalmazzuk. Egy szűkebb terméklistával jelenünk meg a webshopunkban, de bármely Mitutoyo terméket tudunk szállítani. Tekintse meg Asimeto gyártmányú termékeinket, melyek a Mitutoyo termékekkel mind minőségben, mind árban felveszik a versenyt.