SIUI – Ultrahangos készülékek

SIUI, Shantou Institute, Ultrasonic Instruments Co., Ltd. (SIUI), a Shantou városában található részvénytársaság 1978-ban alakult.

Ma a SIUI a legmagasabb szintű, csúcstechnológiájú, ultrahangos képalkotó rendszerekre, orvosi röntgen képalkotó termékekre és roncsolásmentes eszközökre szakosodott kulcsfontosságú vállalatává vált.

FALVASTAGSÁGMÉRŐK

Kínálatunkban megtalálhatók monokróm vagy színes, precíziós ultrahangos falvastagságmérők különböző anyagú fémszerkezetek roncsolásmentes vizsgálatához többféle kivitelben a belépő szinttől egészen a legbővebb funkciókkal bíró modellig. A több mint 40 évnyi gyártói tapasztalatnak köszönhetően könnyű használhatóság, megbízhatóság és pontosság jellemzi őket.

CTS-30A / 30B

Ultrahangos készülék

Monokróm LCD kijelző (háttérvilágítással) 128*64 pixel. Méréstartomány: 0.8mm-300mm/400 mm (acél). Méréspontosság: 0.01mm/0.1 mm

CTS-30C

Ultrahangos készülék

Monokróm LCD kijelző (háttérvilágítással) 128*64 pixel. Méréstartomány: 0.8mm-300mm/400 mm (acél). Méréspontosság: 0.01mm/0.1 mm

CTS 49-59

Ultrahangos készülék

Kompakt méret és csak 0.6 kg súlyú akkumulátort tartalmaz. 5 colos magas felbontású színes, TFT-LCD kijelzővel rendelkezik, ami magas háttérfényre képes (látható napfényben is) 800×480 pixel

SMARTOR

Ultrahangos készülék

Kompakt méret: 198 (W) * 128 (H) * 520 (D) mm
Könnyű súly: csak 0,9 kg, beleértve az akkumulátort is
5,7 “méretű LCD nagy felbontással 640 × 480 képpont

HIBAKERESŐK

Az ultrahang sokrétűségének köszönhetően mára a roncsolásmentes anyagvizsgálatok egyik legelterjedtebb formája. Egy minőségi ultrahangos vizsgálókészülék képes hagyományos hibakeresésre, falvastagság, valamint rétegvastagság mérésére egyaránt. Hatékonysága és gyorsasága miatt legelterjedtebb hegesztési varratvizsgálathoz, mely vizsgálatok a szögfejekkel precízen elvégezhetők.

SYNCSCAN

Ultrahangos hibakereső készülék

A harmadik generációs Phased Array hibaérzékelő a SIUI SyncScan-ből a legmodernebb fejlesztéseket tartalmazza a nagy teljesítményű Phased Array TOFD és a high end vastagságmérési funkciók egy kompakt egységbe történő beépítésével.

SUPOR

Fázisvezérelt ultrahangos készülék

Az ultrahanghiba-detektor új generációja a SIUI-tól moduláris kialakítással és hatékonyabb funkciókkal. A SUPOR a SIUI tartós, finom hagyományait képviseli: innovatív technológia fejlett folyamat kis méretű könnyű, hatékony funkciókkal és egyszerű működéssel.

SMARTOR

Ultrahangos készülék

Könnyű kezelhetőség: csak néhány gomb, jól definiált intuitív interfész, jobb és bal oldali működtetés, kültéri üzemmód.

CTS-9005

Ultrahangos hibakereső készülék

Kompakt és hordozható: Az egész egység súlya (akkumulátorral együtt) kb. 1.2kg, alkalmas magas és terepi munkákhoz.