-740 Ft

Paint-Riter+™ Water Erase SL.130 folyékony festékes jelölő ideiglenes jelöléshez – 3 mm

A Paint-Riter+™ Water Erase SL.130 kréta-víz alapú folyékony festékes ipari jelölő. Kerek hegye 2 − 4 mm széles jelölésekhez. alkalmas.  A jelölések vízzel egyszerűen lemoshatóak anélkül, hogy nyomot hagynánk vagy maradványok keletkeznének.

  • Felület típusa: Fémlemez, ötvözet, szuperötvözet, nemesfém, üveg, műanyag, gumi
  • Tulajdonság: Vízzel könnyen eltávolítható, sima felületen használható ideiglenes jelölés
  • Írásméret: 3 mm
  • Eltávolíthatóság: Vízzel
  • Alkalmazási hőmérséklet: 5 °C és 40 °C között
  • Kiszerelés: 12db/doboz

1 790 Ft 1 050 Ft + ÁFA

Törlés
Összehasonlítás

Leírás

A Markal® több mint 80 éve a minőségi ipari jelölés élenjárója, mert elkötelezett a legnehezebb körülmények között történő használatra szánt innovatív termékek kifejlesztése iránt. Az autóiparban, építőiparban, hegesztésnél, a kohászatban és a fémgyártásban a folyékony festékes jelölők jelentik az egyik legmegbízhatóbb és legsokoldalúbb megoldást az ipari jelölés eszközei közül, az egész világon. Ezek az állandó vagy ideiglenes jelölők valódi festéket tartalmaznak, és különféle méretű hegyekkel és színváltozatban kaphatók, köztük olyanokkal, amelyek tanúsítvánnyal rendelkeznek a nukleáris iparban, vagy egyéb olyan ágazatban történő használatra, ahol a korrózió megelőzése mindennél fontosabb.

A Paint-Riter+™ Water Erase SL.130 folyékony festékes ipari jelölő vízzel könnyen eltávolítható,sima felületen használható ideiglenes jelölésre.

9 élénk színben kapható, ideális az ideiglenes jelölések azonosítására, minőségellenőrzésnél és a munkadarabok átvizsgálásánál is használható.

A Paint-Riter+™ Water Erase SL.130 folyékony festékes ipari jelölő kerek hegye kopásálló, hosszantartó használatot tesz lehetővé.

Pumpás hegye igény szerint szabadítja fel a festéket, ezáltal folyamatos és egyenletes jelölést biztosít.

Jelölési tartomány: 5 °C és 40 °C között

Kiszerelés:  12 db/doboz

Vélemények (0)

0.0
0
0
0
0
0

Legyen az első aki véleményezi “Paint-Riter+™ Water Erase SL.130 folyékony festékes jelölő ideiglenes jelöléshez – 3 mm”

1 × 1 =

Néncs még vélemény

Additional Information